RÄÄTÄLÖITYNÄ TILAUKSESTA

Perinnepuukot: Käsintehdyt Mestariteokset Käyttöön, Koristeeksi Tai Lahjaksi

Tervetuloa maailmaani, missä perinne ja intohimo puukonvalmistukseen luovat ainutlaatuisia mestariteoksia! Käsityöni alkavat terän taonnasta ja lämpökäsittelystä, jatkuen aina kahvoituksen ja tupen ompeluun saakka.

Käsintehty

Perinnepuukko

Valitsen terämateriaaliksi vain parhaimman hiiliteräksen, työkaluteräksen tai itse takoman damastiteräksen. Kahvoissa kunnioitan perinteitä käyttämällä puulajeja kuten visakoivu, loimusaarni, pähkinäpuu sekä hirven-, peuran- ja kauriin sarvia. Kahvojen heloina loistavat messinki, alpakka, hopea ja ruostumaton teräs.

Tupet valmistuvat käsin ommellen kasvisparkitusta nahasta, luoden jokaiselle puukolleni yksilöllisen ja persoonallisen ulkoasun. Haluan, että puukkoni heijastavat asiakkaani toiveita ja tarpeita, joten käytän myös muita materiaaleja yksilöllisten tilausten täyttämiseksi.

Lopputuloksena syntyy paitsi terävä ja kestävä puukko myös taidekappale, joka on suunniteltu täyttämään kaikki käyttötarkoituksensa. Olipa tarpeesi vuoluun, vaellukseen, metsästykseen tai yleiskäyttöön, jokainen puukkoni on tehty rakkaudella ja taidolla, tarjoten sinulle käyttöösi laadukkaan kumppanin seikkailuihisi. Ota askel perinteen ja taituruuden maailmaan – valitse puukkoni ja omista jotain todella erityistä.

Galleria