räätälöitynä tilauksesta

Taidolla taotut Kirveet ja taktiset veitset:
Voimaa, terävyyttä ja uniikkia muotoilua

Käsintehdyissä kirveissäni yhdistän rakenneteräksen voiman ja hiiliteräksen terävyyden ahjohitsaamalla, luoden kirveitä, jotka eivät ainoastaan kestä vaativimpiakin tehtäviä, vaan myös leikkaavat läpi haasteiden.

Kirves Eränkäyntiin, työhön
ja veistämiseen

Jokainen kirves on uniikki mestariteos, joka alkaa huolella valikoiduista puumateriaaleista, kuten koivusta, saarnista ja hikkorista. Huomioin tarkasti käyttötarkoituksen ja valmistan teräpainot sekä -muodot juuri sinun tarpeidesi mukaan – 200 grammasta aina 1,5 kilogrammaan asti.

Kun tartut kirveeseeni, tartut käyttökelpoisuuteen ja tyyliin. Lisäksi räätälöin kirveesi täydelliseksi kumppaniksi mihin tahansa seikkailuun lisäämällä tarvittaessa teräsuojan. Nämä perinteiset kirveet ovat ihanteellisia vaellukseen, eränkäyntiin, vuolemiseen tai vaikkapa unohtumattomaksi arvolahjaksi.

Anna kirveeni olla taitava ja kestävä kumppanisi – ei vain työkalu, vaan myös taidekappale, joka kertoo tarinaa huolella valituista materiaaleista ja taidokkaasta käsityöstä. Tartu tilaisuuteen omistaa jotain ainutlaatuista, ja valitse kirveesi, joka tekee jokaisesta hetkestäsi seikkailun arvoisen.

Taktiset Veitset

Taktiset veitsemme on suunniteltu kestämään vaativissakin olosuhteissa. Terämateriaalit on tarkoin valittu tarjoamaan tehokasta leikkuuvoimaa ja pitkäaikaista kestävyyttä. Riippumatta siitä, onko kyseessä selviytymisretki metsässä vai rakennustyömaan vaativat tehtävät, veitsemme ovat luotettavia kumppaneita.

Tilaa juuri sinulle sopiva taktinen veitsi – kumppani, joka tekee vaikutuksen kätevyydellään ja monipuolisuudellaan.